visjoner

Mer om Franks transport

Vi har kvalitet i alle ledd: vi vet hvor bilene er til enhver tid, vi vet når de kommer til deg, vi har designede biler, vi har sjåfører som forstår hva du sier og alle har riktig betalt og gode arbeidsforhold.

Våre egenutviklede IT-systemer gjør at vi kan planlegge ned i minste detalj hvor og når gods skal lastes og losses, varenes tilstand, vekt og volum samt dokumentasjon rundt dette.
Dette er vårt felles arbeidsverktøy og en sikkerhet for at varer som kommer til mottaker er skadefrie.

Vi driver grønn  godstransport. Med det mener vi at alle biler er utstyrt med de mest miljøvennlige motorer (Euro6) og vi benytter kun miljøvennlig diesel (HVO). Gjenbruk av slitedeler er en selvfølge og vi bruker kun profesjonelle merkeverksteder.

Sikkerhet er en selvfølge
Alle bilene er bygd etter strengeste HMS-standard . Våre  sjåfører må gjennomgå Frank Dahl Transports egenutviklede opplæringsprogram i henhold til Statens Vegvesen, (håndbok 301)  både på bil og i trafikk (gjennom autorisert sjåførskole) før de kommer ut på veiene.

Vår holdning er at vi ikke skal være noen fare i trafikken for våre omgivelser. Vi blir oppfattet som en kunnskapsrik og sikker samarbeidspartner.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Copyright ¬© 2016 Frank Dahl Transport AS  Nedre Eikervei 65  N-3045 Drammen  Norway   All Rights Reserved.